FA Futbol Antrenörlüğü Kursu Seviye 1

, , , ,

İngiltere'de futbol eğitimi almak ister misiniz? FA Seviye 1 Antrenörlük Kursu (ya da Koçluk Futbol QCF 1st4sport Seviye 1 Ödülü), her yıl, bu programa katılan şaşırtıcı bir 17.000 yeni antrenörler ile Birleşik Krallık'ta çok en popüler futbol antrenörlük elbette. Bu özellikle taban düzeyinde, Birleşik Krallık futbol gerçek ve sürekli faydalar getiren fantastik bir girişimidir. Seviye 1 ders hemen hemen her antrenör için FA Koçluk Merdiven içine giriş noktası ve geniş bir tanıtım ve sağlam bir temel oluşturmak ve üst düzey içerisinde ilerleme üzerine koçluk sağlamak üzere tasarlanmıştır.
Level 1 Ders genellikle toplam 24 ila 40 saat arasında bir temas süresi ile gün sayısı üzerinden çalıştırın ve aşağıdaki temel konuları kapsar:
  1. Güvenli Küçük Taraflı ve Mini Futbol da dahil olmak üzere çeşitli futbol faaliyetlerinin organizasyonu ve denetimi.
  2. Antrenörler, oyuncular, yetkililer ve veliler arasındaki iş ilişkileri teşvik edilmesi.
  3. Oryantasyon koçluk farklı yaş grupları için terzilik faaliyetleri de dahil olmak üzere genç oyuncular, çeşitli yönleriyle.
  4. Futbolla ilgili gelişme tüm yönlerini kapsayan rehberlik ve destek fırsatların belirlenmesi.
Kendiniz için en uygun FA Futbol Antrenörlüğü Kursu'nu bulmak için buraya tıklayın. Hiçbir deneyim gerekli ve Seviye 1, motive herkese açık ve kendi anlayış ve becerilerini geliştirmek için hazır, ancak adayların FA Acil Yardım Belgesi veya eşdeğer İlk Yardım Sertifikası tutmak için gerekli olan ve FA atölyesi Çocuk Esirgeme ve En İyi Uygulama katılmak zorundadırlar .
Sizin için uygun bir kurs bulmak çok kolaydır Level 1 Kurslar, İlçe Futbol Federasyonları ve ulusal spor merkezleri düzenli olarak yapılmaktadır. Tüm antrenörlük kursları hakkında daha fazla bilgi bulunabilir FA Öğrenme ders programı veritabanı düzenli olarak çok glitchy görünüyor ve bu nedenle biraz sabır gerekli olabilir ama her zaman işe yaramaz ! (İpucu: arama kutusuna posta kodu girin veya formu kabul etmez alanı içermelidir).